RailApp

Machinext maakt gebruik van RailApp om de planning, registratie en beveiliging van ons spoorwegpersoneel te optimaliseren. Zo kunnen wij onze klanten een uitstekende service bieden met betrouwbare en actuele informatie over de inzetbaarheid en kwalificaties van ons personeel.

  • 100% gecertificeerd spoorwegpersoneel
  • ISO 9001:2015 erkend
  • veel ervaring in de spoorbranche
Contact opnemen

Duidelijke communicatie

Machinext kennen we al jarenlang als een kleine organisatie met grote mogelijkheden. Ze spelen goed in op onze wensen, communiceren duidelijk over hun (on)mogelijkheden en staan er voor open om voor specifieke projecten personeel vrij te spelen of op te leiden

Strukton Rail Equipment bv

Betrouwbare en kwaliteitsgericht

Machinext levert altijd gecertificeerd spoorwegpersoneel. Hun focus op veiligheid en kwaliteit geeft ons volledige gemoedsrust. Een topbedrijf met een geweldige staat van dienst!

Michiel Noordeinde

Uitstekende flexibiliteit en expertise

Het team van Machinext is uiterst flexibel en kundig. Ze begrijpen onze behoeften perfect en leveren consistent hoogwaardige machinisten. Absoluut een aanrader!

Sandor van der water

Efficiënt en klantgericht

Met Machinext hebben we altijd snel en efficiënt toegang tot vakbekwaam spoorwegpersoneel. Hun klantgerichte aanpak maakt samenwerken een plezier. Bedankt, Machinext!

Mussa El Idrissi

Hét platform voor plannen, registreren en borgen van personeel

Om onze dienstverlening te optimaliseren en efficiënter te maken, werken we nauw samen met RailApp. RailApp is een geavanceerd platform dat helpt bij het plannen, registreren en borgen van personeel in de spoorwegbranche. Door het gebruikmaken van Railapp kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. 

Met RailApp hebben onze klanten altijd real-time inzicht in de inzet, bevoegdheden en beschikbaarheid van personeel. Dit verhoogt de transparantie en veiligheid, en optimaliseert tegelijkertijd de operationele efficiëntie.

Hoe werkt RailApp? 

RailApp is een geavanceerd platform dat speciaal is ontwikkeld voor de spoorwegindustrie. Het biedt een gestroomlijnde aanpak voor het plannen, registreren en beheren van personeel. Maar hoe werkt RailApp precies? Onder andere de volgende functionaliteiten maken RailApp zo effectief:

  1. Planning: RailApp maakt gebruik van geavanceerde planningstools waarmee planners snel en efficiënt dienstroosters kunnen opstellen. Planners kunnen zo gemakkelijk de beschikbaarheid van personeel zien, hun vaardigheden en certificeringen beheren, en de juiste persoon op de juiste plaats en tijd toewijzen. 
  2. Registratie: Voor personeel is RailApp tegelijkertijd een essentieel hulpmiddel om diensten te registreren. Via een gebruiksvriendelijke interface kunnen medewerkers hun werkuren, taken en eventuele afwijkingen direct vastleggen. Dit zorgt voor nauwkeurige registratie en rapportage van werkprestaties. 
  3. Beheer van bevoegdheden: RailApp biedt een centrale database waarin de bevoegdheden en certificeringen van personeel worden bijgehouden. Hierdoor kunnen managers en veiligheidsfunctionarissen eenvoudig controleren of een medewerker geschikt is voor een specifieke taak of locatie, wat cruciaal is voor veiligheid en naleving van voorschriften. 
  4. Real-time inzicht: Dankzij de real-time functionaliteit van RailApp hebben alle betrokkenen, van planners tot klanten en medewerkers, direct inzicht in de actuele planning en bezetting. Dit bevordert de communicatie, vermindert fouten en optimaliseert de operationele efficiëntie.

De voordelen van RailApp voor Machinext

  • Efficiënte planning voor het opstellen van dienstroosters
  • Nauwkeurige registratie, voor het gemakkelijk vastleggen van werkuren en taken
  • Centrale database voor het bijhouden van vaardigheden en certificeringen.
  • Real-time inzicht en toegang tot actuele planning en bezetting voor alle betrokkenen.

Meer weten over RailApp? 

Bij Machinext werken wij met veel plezier met de tool van RailApp. Het biedt ons de mogelijkheden om beschikbaar personeel nauwkeurig aan onze klanten toe te wijzen, wat resulteert in een efficiënte en goed georganiseerde dienstverlening. RailApp stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen in de planning en om onze klanten altijd van actuele informatie te voorzien.

Contact opnemenspoorweg specialisten

Contact

Terugbel verzoek

Daarom kiest u voor ons

24/7 online en transparant

Alles geborgd

Veel snellere afhandeling