Vacature Machinist Internationaal (Duitsland en/of België)

SNEL NAAR

Vacatures

Heb je de ambitie om als internationaal machinist VB aan de slag te gaan? In deze cruciale rol zorg je voor het besturen van internationale treinen en draag je bij aan de veilige en efficiënte doorstroming van het treinverkeer. Als machinist VB internationaal heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in staat om snel en effectief te reageren op uiteenlopende situaties. Daarnaast werk je in een dynamische branche waar geen dag hetzelfde is. 

Welke verantwoordelijkheden heb je als internationale machinist in Duitsland en België? 

Als machinist internationaal ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket, bestaande uit onder meer: 

  • Internationale treinoperaties: Besturen van treinen op internationale routes. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de specifieke procedures en regelgeving die van toepassing zijn in deze landen.
  • Veiligheidsvoorschriften: Strikte naleving van nationale veiligheidsvoorschriften en de veiligheidsvoorschriften van de opdrachtgever.
  • Operationele procedures: Bekendheid met en toepassing van de specifieke operationele procedures van de klant, en zorgen voor een betrouwbare uitvoering van de treinoperaties.
  • Materieel inspectie: Basisinspecties van en aan het materieel uitvoeren om te waarborgen dat de trein in optimale staat verkeert voor vertrek en tijdens de rit.
  • Probleemoplossing: Effectief en snel reageren op operationele problemen of afwijkingen tijdens de rit en rapporteren van incidenten volgens de vastgestelde procedures.

Wat Machinext jou te bieden heeft

Bij Machinext zijn we continu op zoek naar hooggekwalificeerd spoorwegpersoneel voor verschillende functies binnen de sector, waaronder internationale machinisten VB. Wij zoeken naar machinisten die de passie voor het spoor delen. Wanneer je bij Machinext komt werken, maak je deel uit van een hecht en professioneel team. 

Wij bieden niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei binnen ons bedrijf. We waarderen jouw ontwikkeling en ondersteunen je bij het behalen van aanvullende certificaten die jouw carrière een flinke boost kunnen geven. Zo ontwikkel jij je tot een topmachinist.

Waarom werken bij Machinext? 

  • Internationale ervaring: De kans om internationale routes te rijden en ervaring op te doen met de specifieke procedures en voorschriften in België en/of Duitsland.
  • Professionele ontwikkeling: Een rol in een ambitieus en professioneel bedrijf dat zich richt op continue verbetering in de spoorwegsector.
  • Variatie en uitdaging: Mogelijkheden om een gevarieerd takenpakket te vervullen in een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Meer over Machinext

Machinext is een toonaangevende leverancier van spoorwegpersoneel in Nederland en biedt een breed scala aan diensten in het railgoederenvervoer, personenvervoer en railinfravervoer. Wij zijn altijd op zoek naar topmachinisten met internationale bevoegdheid voor Duitsland en/of België om ons dynamische team te versterken.

Direct solliciteren? Of wil je meer weten over de functie? 

Heb je interesse in deze rol als Machinist Internationaal en wil je werken bij een ambitieus, professioneel en leuk bedrijf? Neem dan contact op met Remko Poiesz op +31 (0)6 – 413 36 893 voor meer informatie of om je sollicitatie in te dienen.

Contact opnemen

Deel dit stuk

Duidelijke communicatie

Machinext kennen we al jarenlang als een kleine organisatie met grote mogelijkheden. Ze spelen goed in op onze wensen, communiceren duidelijk over hun (on)mogelijkheden en staan er voor open om voor specifieke projecten personeel vrij te spelen of op te leiden

Strukton Rail Equipment bv

Betrouwbare en kwaliteitsgericht

Machinext levert altijd gecertificeerd spoorwegpersoneel. Hun focus op veiligheid en kwaliteit geeft ons volledige gemoedsrust. Een topbedrijf met een geweldige staat van dienst!

Michiel Noordeinde

Uitstekende flexibiliteit en expertise

Het team van Machinext is uiterst flexibel en kundig. Ze begrijpen onze behoeften perfect en leveren consistent hoogwaardige machinisten. Absoluut een aanrader!

Sandor van der water

Efficiënt en klantgericht

Met Machinext hebben we altijd snel en efficiënt toegang tot vakbekwaam spoorwegpersoneel. Hun klantgerichte aanpak maakt samenwerken een plezier. Bedankt, Machinext!

Mussa El Idrissi